Masszázs Vásárhely

Masszázs Hódmezővásárhelyen és Szegeden

Stavros masszázs stúdió

2020. július 16. - Masszőr.

A masszázs a test regenerálásának, karbantartásának, frissítésének, fájdalom enyhítésének és a stressz oldásának is legegyszerűbb módját jelenti! Nagy gyakorlattal rendelkező, tapasztalt svéd- és gyógymasszőrként segíteni tudok mindezekben. Hódmezővásárhelyen és Szegeden egyaránt be lehet jelentkezni nálam. 2010-ben az okleveles svédmasszőri, majd később Szegeden egy éves képzésben a gyógymasszőri vizsgát is letettem, jeles eredménnyel! (A gyógymasszőri szakma OKJ száma: 527260100105201)

masszirozo.jpg

Majdnem egy éven keresztül dolgoztam a szegedi Aquapolis (Liget) fürdőben mint gyógymasszőr, később Szegeden vállalkozó masszőrként.

Bejelentkezéshez kattintson ide

Jelenleg saját telephelyemen, vagy igény esetén házhoz kijárva adok svédmasszázst, sport-, fogyasztó-, illetve gyógymasszázst. Bejelentkezés és egyeztetés után hordozható masszázs ággyal, és minden szükséges eszközzel tudok házhoz kijárni a kezelések elvégzésére! Segíteni tudok visszatérő, erős hát-, nyak-, váll-, derék-, vagy egyéb izületi fájdalmak, artrózisok, myalgiák, izomgörcsök enyhítésében. Emellett természetesen a frissítő jellegű, pihentető, stresszoldó wellness jellegű masszázst is szívesen vállalom! Nagy szakértelemmel, megbízhatóan dolgozok, hívjon bátran és jelentkezzen be nálam a következő számon: 0630/1614126

Az általam kínált masszázsfajtákról ITT olvashat bővebben!

Lehetősége van nálam bérlet váltására is, mellyel meglepheti ajándékként szeretteit. A bérlet 4 alkalomra vonatkozik, melyet egyszerre fizethet meg (kedvezménnyel) annak a nevére, akit megajándékozni szeretne. Meglepheti ezzel barátját, barátnőjét, párját, testvérét, édesapját vagy édesanyját.

A masszázs-bérletről ITT tájékozódhat!

szorolap_stavros_masszazs.jpg

A svédmasszázs jótékony hatásai: 

  1. javítja az izmok, izületek vérellátását, munkabírását
  2. segít a izomgörcsök, letapadások oldásában
  3. növeli az izületek mozgásterjedelmét
  4. frissíti a vérkeringést,
  5. javítja a szívteljesítményt
  6. oldja a stressz káros hatásait
  7. nyugtatja az idegrendszert
  8. növeli az immunrendszer működését
  9. javítja az emésztést és kiválasztást
  10. hozzájárul a bőr rugalmasságának megőrzéséhez

A masszázs története: 

A történelemben először Ázsiában, azon belül is az ókori Kínában, Indiában és Japánban alkalmazták a masszázst - már a Krisztus előtti III. évezredben - közérzet-javító és egészségügyi célokból. Ezekben a kultúrákban a masszázs szervesen kapcsolódott a fürdéshez, a forró-vizes megmerüléshez, szaunához. Később a masszirozás szokása megjelent az ókori görögöknél és Rómában is. Írt a masszázsról Hippokratész, Herodikosz, majd Róma leghíresebb ókori orvosa, Galenus is.

Európa legelterjedtebb masszázsfajtája a svédmasszázs kevésbé régi múltra tekint vissza: de már így is közel 200 éve annak, hogy Pehr Henrik Ling svéd vívómester 1813 -ban dokumentálta a svédmasszázs alapvető fogásait. Később ő volt az, aki Stockholmban megalapította a Gyógytorna és Masszázsintézetet.

A svédmasszázs azóta nagy népszerűségre tett szert, sőt a gyógymasszázs fogásait is innen eredeztetik. Ezzel a masszázsfajtával a leghatékonyabb a vázizomzat átmozgatása, a vérkeringés élénkítése, az izomgörcsök feloldása.

A svédmasszázs regenerálja szervezetünk izmait, szöveteit, erősíti az immunrendszert, segít a stresszoldásban, a fájdalomcsillapításban, a bőr a keringés és nyirokrendszer állapotának javításában és így közérzetünk jobbá tételében.

A svédmasszázsnak Nyugat-Európa országaiban és az USA -ban is kialakult a maga kultúrája, mondhatni az itt élők esetében a svédmasszázs az egészséges életmód része lett. Németországban például szinte nincs olyan hotel, ahol ne lehetne igénybe venni masszőrt, az USA -ban pedig a saját fogorvos, könyvelő, nőgyógyász mellett szinte mindenkinek van saját masszőre is!

Hozzánk, Magyarországra a masszíroztatás szokása és kultúrája némi lemaradással "érkezett" meg, de egyre szélesebb körben terjed. Ennek oka, hogy mind többen fedezik fel azt, amit a világ másik fele már régen tud: a masszázs megfiatalítja testünket és karbantartja egész lényünket!

masszazs_4.jpg

Gyógymasszőr

Gyógymasszőrként segíteni tudok a tartós izomgörcsökön, beszűkült mozgás-terjedelmű izületeken, megerőltetett izomcsoportokon, a váll, hát, nyak, felkar, comb és lábszár, illetve a gerinc menti izmok, izomcsoportok túlerőltetésből vagy egyoldalú mozgásból eredő problémáin.

masszazs_izmok.jpg

Képzett és tapasztalt gyógymasszőrként is állok rendelkezésére:

0630/161-41-26

masszirozo@gmail.com

 Hívjon bátran, ha problémája van, vagy csak felfrissülne!

masszazs_4.jpg

 

süti beállítások módosítása